Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

40 χρόνια ΑΚΟΛ, ετήσια εκδήλωση



Άλλη μία ετήσια εκδήλωση του ΑΚΟΛ πραγματοποιήθηκε στο Πέτρινο Θέατρο της πόλης μας, τη γνωστή πλέον ημέρα και ώρα, 30 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ.
Αυτή η εκδήλωση είχε κάτι το διαφορετικό.
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο έδωσε το στίγμα της επετειακής εκδήλωσης, με δεδομένο  ότι φέτος συμπληρώθηκαν 40 ΧΡΟΝΙΑ αδιάλειπτης παρουσίας στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Για μία ακόμη χρονιά η παρουσία των φίλων του Ομίλου ήταν εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακά ήταν και τα προγράμματα όλων των τμημάτων, με αποκορύφωμα τη διαχρονική παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ΑΚΟΛ, σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ»


Στην αρχή της εκδήλωσης με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, τιμώντας μ’ αυτό τον τρόπο την αείμνηστη Ολυμπιονίκη του Σίνδεϋ στο Ανσάμπλ, την  Άννα Πολάτου.
Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Ομίλου Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός των 40 χρόνων και στη διαχρονική σχέση πολλών συμπολιτών μας, με τις δραστηριότητες του ΑΚΟΛ. 


Αυτός είναι και ο λόγος που κατά την άποψή μας έχει συμβάλει τα μέγιστα στη μακρόχρονη πορεία, αλλά πιστεύουμε και στη διατήρηση για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια, γιατί κατάφερε να είναι σύλλογος της πόλης «να ανήκει σε όλους μας».

 Έγινε σύμβολο της πόλης μας και πρεσβευτής της στα πέρατα του κόσμου και με αθλητές και αθλήτριες, τη χρονιά που πέρασε, έκανε αισθητή την παρουσία του, στην Ευρώπη, στην Βραζιλία, στο Αζερμπαϊτζάν. 



Για την πολύχρονη συνεργασία και προσφορά της, στις δραστηριότητες του ΑΚΟΛ, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τιμήθηκε η προπονήτριά μας Κα Λένα Σύρου.
Αναμνηστική πλακέτα, για τη συνεργασία και συμμετοχή στην εκδήλωσή μας, δόθηκε  στον εκπρόσωπο του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου «ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ» κ. Αναστάσιο Σταθά.



Την εκδήλωση, εκτός των άλλων τίμησε με την παρουσία της και η Ολυμπιονίκης του Σίνδεϋ στο Ανσάμπλ και συνεργάτιδα του Ομίλου μας Κα Εύα Χριστοδούλου.






Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν συγκινητική η αυθόρμητη προσφορά και συμμετοχή πολλών συμπολιτών, η βοήθεια των οποίων αποδείχθηκε καταλυτική. Σ’ όλους αυτούς το Διοικητικό μας Συμβούλιο νοιώθει την ανάγκη να τους απευθύνει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Θετικότατη, στην υλοποίηση της εκδήλωσης,  αποδείχθηκε και η οικονομική βοήθεια των φίλων του Ομίλου κ.κ. Θεόδωρου Θεοδώρου Ορθοδοντικού, Δημήτρη Πολατσίδη café PressTeaze, Αναστασίου Καραγιάννη Εμπόριο Ελαστικών, Θωμά Γιαννέλου Εμπόριο Ποτών-Αναψυκτικών, τους οποίους ευχαριστούμε και δημόσια.
Ευχαριστίες επίσης οφείλουμε στους Πάππο-Μπαντούμη Σχολή Σκι, Νεοκλή Αράπογλου Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς, Σύλλογο Γυναικών Αράχωβας, Τασία Μασούρα Σύλλογο, 4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, ΑΓΝΗ ΑΒΕΕ, Παπαχαραλάμπους TRAVEL, Γιώργο Μπάτσαρη, Χρήστο Ρούλια, Δημήτρη Σαλούστρο, Ναταλί Ζαμάνη, Αγγέλα Καρατράντου, Μυρτώ Κεράστα, Star Clean Τράκης, Μεταφορική Λουκά Ασημάκη & Βασίλη Κουτσούμπα, Γιάννη Τσάγκα, ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΣΠΟΡ
Την εκδήλωση υποστήριξαν :
Ο Ιατρός κ. Ιωάννης Περγαντάς
Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σημείωση: Το φωτογραφικό υλικό είναι κατεβασμένο από το Internet, ευχαριστούμε τους γονείς, φίλους & όσους ανέβασαν και ανεβάζουν υλικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: