Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ετήσια Εκδήλωση Γυμναστικής ΑΚΟ Λιβαδειάς 2016


Για μία ακόμη φορά, 42η κατά σειρά, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση και το κλείσιμο των δραστηριοτήτων των τμημάτων γυμναστικής του Ομίλου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
 
                Όπως κάθε χρόνο, δόθηκε η ευκαιρία σ’ όλα τα παιδιά να παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά τους προγράμματά, με τη βοήθεια των προπονητριών-συνεργατών του ΑΚΟΛ.

                Η ποικιλία των χρωμάτων σε συνδυασμό με τις αρμονικές και συγχρονισμένες κινήσεις των παιδιών, καθώς και η επιλογή κατάλληλων μουσικών κομματιών και η καλλιτεχνική δημιουργία των σκηνικών, δημιούργησαν ένα τέλειο αποτέλεσμα, προκαλώντας το ζεστό χειροκρότημα των γονιών και φίλων του Ομίλου μας, που για μία ακόμη φορά, από πολύ νωρίς, δημιούργησαν το αδιαχώρητο στις κερκίδες.

                Στην εκδήλωση συμμετοχή είχαν και τα παιδιά του τμήματος των Special παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, με τη βοήθεια του χοροδιδάσκαλου κ. Γιάννη Κοτσούμπα, και την προσφορά των παραδοσιακών στολών από τον ιδιοκτήτη βεστιαρίου τον κ. Ευάγγελο Φραγκιαδάκη, τον οποίο νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε και δημόσια.

                Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, με ομόφωνη απόφαση, απένειμε αναμνηστική πλακέτα, στον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Αεροβικής Γυμναστικής κ. Δημήτρη Πολύζο, για τις συμβουλές  και τη βοήθειά του -ως Τεχνικού Συμβούλου,-  στην προπόνηση των αθλητριών της Αεροβικής Γυμναστικής, οι οποίες φέτος –μαζί με αθλήτριες άλλων ομίλων- ήταν μέρος της Ελληνικής αποστολής , σε διεθνή συνάντηση που έγινε στη Βουλγαρία.

                Για την παρουσίαση των προγραμμάτων την ευθύνη είχαν οι προπονήτριες: Λουκία Τσάπρα, Ερικαίτη Παπαλάμπρου, Πολίνα Παπαχρήστου, Έφη Παπαχαραλάμπους & Έφη Ραμαντάνη, επίσης η Τεχνική σύμβουλος και Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής, Εύα Χριστοδούλου καθώς και η Άννα Αθανασιάδου, υπεύθυνη για την διδασκαλία του μπαλέτου. 







Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλους τους προπονητές και συντελεστές, γιατί αυτά που παρουσίασαν είναι κατάθεση ψυχής.
Μαζί με τα συγχαρητήρια μας, σάς μεταφέρουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας για το έργο που επιτελείτε όλοι, παιδιά, προπονητές, γονείς, θεατές και μεταφέρουμε το θαυμασμό μας προς εσάς που κρατάτε ζωντανό τον όμιλο μας.

          Η τελική γιορτή εδώ, είναι αθλητικό γεγονός, είναι εκπαιδευτικό γεγονός, είναι πολιτιστικό γεγονός, είναι μήνυμα ελπίδας! 

                Ευχαριστούμε επίσης και τον Δήμο Λεβαδέων, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου, όπου για μία ακόμη φορά φιλοξενήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ομίλου μας.

                Αγαπητά παιδιά του ΑΚΟΛ, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα εφόδια που σας προσφέρα­με δε θα εξαντληθούν γρήγορα, αλλά θα σας συνοδεύουν ολοζώντανα σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η αγκαλιά του ΑΚΟΛ σας περιμένει πάλι από τον  Σεπτέμβρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με ποικιλία γυμναστικών προγραμμάτων. 


Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλό καλοκαίρι!


                                                                                                                                                                    Το Διοικητικό Συμβούλιο 


Φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε:  
Μενέλαος Ηλιάδης
Galley ID :31216
Password :akol616

Photo Studio Helen

 

























Δεν υπάρχουν σχόλια: