Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Αγωνιστική περίοδος Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων

To Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής της Νότιας και Δυτικής Ελλάδας, με τον διασυλλογικό αγώνα Α’ φάσης, Συλλόγων και Ατομικού Α’ και Β’ κατηγοριών (Γυναίκες - Νεανίδες), καθώς και Ανσάμπλ Α’ και Β’ κατηγοριών, των Α’ - Γ’- Ε’ Περιφερειών. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής (Α.Ε.Σ.Γ.Α.) και θα διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού. Στην κατηγορία Γυναικών πήραν μέρος 21 σωματεία με 31 αθλήτριες, ενώ στην κατηγορία Νεανίδων 29 σωματεία με 85 αθλήτριες. Η ομάδα μας συμμετείχε με τις νεάνιδες Γεωργία Αγγελοπούλου η οποία έκανε πολλή καλή εμφάνιση με βαθμολογία σε τέσσερα όργανα (Μπάλα, Σχοινάκι, Στεφάνι & Κορίνες) 38.250 και την Μαρία Γεωργίου πρώτη χρονιά σε δυο όργανα (Σχοινάκι & Στεφάνι) με βαθμολογία 10.800.



Ικανοποιητική ήταν η παρουσία της ομάδας μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Πιό συγκεκριμένα στον Τελικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Β΄Κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο 2-3- Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου τα κορίτσια αν και δεν κατάφεραν την σημαντική διάκριση καθώς είχαν αρκετές ατυχίες, έδειξαν ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για την συνέχεια. 
Ο αγώνας έγινε με την συμμετοχή 129 αθλητριών από 46 ομάδες με πολύ έντονο ανταγωνισμό καθώς αποτέλεσε και το κριτήριο πρόκρισης γιά το αντίστοιχο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. 
Συμμετείχαν οι αθλήτριες Γεωργία Αγγελοπούλου με συνολική βαθμολογία 34,750 και η Μαρία Γεωργίου με συνολική βαθμολογία 9,600. 

Αποτελέσματα

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας , όπως και Προπονήτρια τους Έφη Ραμαντάνη. 

το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: