Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου



Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρακολούθησαν τις παραστάσεις κουκλοθέατρου, που φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα της ΟΧΕΛ.
Όπως είχε αναφερθεί και στην πρόσκλησή μας, η εκδήλωση είχε διπλό σκοπό, πρώτον να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι, αλλά συγχρόνως να προκύψει μία οικονομική βοήθεια υποστήριξης των δραστηριοτήτων αθλητών και αθλητριών του τμήματος Special Olympics Νομού Βοιωτίας, που λειτουργεί στην πόλη μας, από το 2012, με πρωτοβουλία του ΑΚΟΛ και την υποστήριξη ομάδας εθελοντών. 


Ελπίζουμε με


τη βοήθεια φίλων του Ομίλου μας, θα συνεχιστεί αυτή η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη της συμπαράστασής μας.


Με την ευκαιρία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την υπεύθυνη του Νέου Κουκλοθέατρου Λαμίας Κα Αναστασία Ξηρομερίτου, η οποία δέχθηκε και ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και παρουσίασε δωρεάν δύο παραστάσεις, με θέμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Βεβαίως, θα ήταν παράληψή μας αν δεν ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Θηβών & Λεβαδείας και ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο κ.κ. Γεώργιο, για την παραχώρηση της αίθουσας της ΟΧΕΛ, όπου έγιναν οι παραστάσεις.

Πιστεύουμε, πως, όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν τις παραστάσεις έφυγαν ικανοποιημένα, αν κρίνουμε από την προσέλευση και τη συμμετοχή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: